Abtibilde Unghia Intreaga 16 Buc, Diamond World, Stickere Unghii

ObSESIV
7,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU AC-DW

Descriere

Abtibilde Unghia Intreaga 16 Buc, Diamond World, Stickere Unghii.

Aceste abţibilde, stickere sau tatuaje autoadezive pentru unghii sunt accesorii nail art de calitate superioară care înobilează şi diversifică manichiura prin imagini, ornamente sau decoruri deosebite. Avantajul abţibildelor pe unghia întreagă este faptul că obţinem la final o manichiură completă, deosebită, putem spune că e aproape de perfecţiune. Un alt avantaj al abţibildelor pentru unghia întreagă, este rapiditatea cu care finalizăm manichiura, deoarece folia adezivă pentru unghii sau abţibildele pentru unghia întreagă, acoperă toată suprafaţa unghiei.

Un aspect demn de remarcat şi reţinut este faptul că putem repoziţiona modelul pe unghie fără al strica în vreun fel. Nu trebuie să ne fie frică că vom greşi, deoarece spre diferenţă de folia de transfer aceste abţibilde pentru unghia întreagă sunt flexibile şi au o grosime specifică abţibildelor, putând fi repoziţionate pe unghie după preferinţe, păstrându-şi în acelaşi timp forma iniţială. 

Aplicarea lor devine astfel foarte simplă, fără a crea vreo problemă, chiar dacă sunt la începuturi în acest domeniu. 

Recomandarea este de a folosi abţibildele atunci când le desigilăm. Reţinem de asemenea că aceste abţibilde nu necesită nci un fel de adeziv separat, deoarece folia este autoadezivă având pe partea inferioară lipici. 

Pentru un aspect desăvârşit, pentru un efect profesional demn de invidiat, putem sigila manichiura la final cu acryl sau un lac de finisare, top coat, în acest mod manichiura ve deveni şi mai rezistentă în timp.

Model: DIAMOND WORLD

Blisterul conţine 16 Bucăţi

Mod de aplicare a foliei pe unghii:

1. Înainte de toate trebuie să alegem mărimea care se potriveşte pe forma unghiei.

2. După ce am stabilit mărimea dorită, ornamentul vine dezlipit de pe suport.

3. Odată ce am înlăturat suportul, transferăm modelul sau folia autoadezivă pe unghie. Aşa cum este amintit şi mai sus dacă nu am nimerit poziţia din prima, putem să îl dezlipim şi să îl repoziţionăm aşa cum dorim, fără ca modelul să sufere vreo deformare. 

4. După fixarea definitivă pe unghie, în locul dorit, presăm suprafaţa abţibildului cu degetul pentru o fixare cât mai corespunzătoare şi pentru înlăturarea unor eventuale cute apărute.

5. Surplusul rămas de folie din exteriorul unghiei se înlătură cu ajutorul unei pile fine, pentru a evita eventuala franjurare a foliei.

În final recomandăm sigilarea manichiurii cu un top coat, lac incolor de unghii, gel finish sau acryl, pentru un aspect cât mai profesional şi pentru o viaţă mai lungă pe unghii.

Folie adezivă unghia întreagă

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review